(Afgedrukt via )
December 2001
Oproep aan modelbouwers & -verenigingen:

Wij zijn voor volgend jaar weer op zoek naar enthousiaste modelbouwers en modelbouworganisaties die deel willen nemen aan het Luchtvaart Modelbouw Festival dat op 16 en 17 februari 2002 in het Nationaal Luchtvaartmuseum Aviodome op Schiphol. Het wordt een gezellig indoor evenement vóór en dóór de modelbouwwereld. Het doel is om het publiek te informeren en enthousiastmeren voor de vele vormen van modelbouw. Mede dankzij uw enthousiaste inzet was het Luchtvaart Modelbouw Festival 2001 een groot succes!

Overzicht van uitgenodigde verenigingen en individuele bouwers:

We hopen voor de volgende onderdelen aanmeldingen te ontvangen:

Van alle standhouders vragen wij uw vrijwillige inzet om het evenement inhoudelijk tot een succes te maken. De uitdaging is om uw activiteiten te promoten op een stand en deze, waar mogelijk, zo dynamisch mogelijk te presenteren aan het publiek. Voorbeelden zijn o.a. dia-/videopresentaties, demonstraties, workshops, seminars, wedstrijden etc.

De Aviodome stelt de stands en ruimte beschikbaar en verzorgt de algemene organisatie en de promotie. Tevens verzorgt de Aviodome koffie en een eenvoudige lunch.

Wanneer u ook deel wilt nemen aan dit festival, dan kunt u zich opgeven via het aanvraagformulier voor stands.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Jodie Staphorst
Nationaal Luchtvaartmuseum Aviodome
020 406 7262 of e-mail: staphorst@aviodome.nl